Beste Wensen…..

Geachte sportvrienden,

Ik wil u, namens het bestuur, een voorspoedig en vooral gezond en sportief 2022 toewensen.
De huidige Lockdown, is voor iedereen een hele grote uitdaging, waar ieder mens op zijn of haar eigen wijze mee moet omgaan.
Maar als je naast het sociale, ook het sportieve deel moet missen, wordt het wel een vervelende uitdaging. Polarisatie wordt een onderdeel van ons leven, en daar is niemand bij gebaat. Samen moeten we kijken om deze pandemie het hoofd te bieden.

De huidige Lockdown loopt tot vrijdag 14 januari. Dan is er weer een persconferentie, en ik hoop dat sportend Nederland weer dat mag doen, wat ze het liefste doen n.l. sporten. We wachten af wat de deskundigen zullen adviseren. Op 15 en 16 januari staan er weer thuiswedstrijden op de planning, dus het wordt spanend. Snel schakelen kan noodzakelijk zijn, en anders, met frisse tegenzin, nog even wachten op groen licht.

2022 wordt een jaar waarin Korvesta inzet op ledenwerving. Een denktank van leden, gaat zich met het KNKV buigen over de beste wijze waarop dit kan gaan gebeuren. Natuurlijk is schoolkorfbal een speerpunt, maar ook in de andere groepen moet uitbreiding komen, om een goede fundering te hebben voor de toekomst. Op 14 februari start de denktank met hun werk, onder aanvoering van Irma Profijt van het KNKV.

Onze kantine zal ook dit jaar verbouwd moeten worden. Een nooduitgang en invalidentoilet moeten het accommodatieplaatje volledig maken.
Remon Botter en Arie Driehuizen zijn verantwoordelijk voor de realisatie van het geheel. Voor deze bouwactiviteiten wordt een samenwerking aangegaan met CSVC, die ook een verbouwing moeten doen op hun sportpark. Dit heeft voordelen i.v.m. de BOSA-subsidie voor dit soort projecten.

Op het gebied van sponsoring maken we ook kleine stappen voorwaarts. Meer dan Online krijgt twee reclameborden langs ons veld.

Laten we 2022 met een positieve energie ingaan. Hopelijk kunnen we binnenkort plannen gaan maken, die ononderbroken door kunnen gaan, en dat we langzamerhand afscheid kunnen nemen van de zware Corona maatregelen. Daar zijn we allemaal aan toe.

Blijf gezond.

Een sportieve groet,
Theo Blauw.Voorzitter


https://www.korvesta.nl/
https://meerdanonline.nl/