KNKV Korfbalmagazine # 3 is uit

knkv

We hebben weer een nieuw KNKV Magazine uitgebracht, met onder andere toffe oefeningen voor korfbaltrainers, inspirerende verhalen over lokale samenwerkingen en verenigingsarbitrage en ideeën om korfbal ook in de zomer top of mind te houden bij leden én potentiële leden. 

 

Daarnaast vind je in het magazine een interessant artikel over de Tour de Camping, die we deze meivakantie weer samen met RCN Vakantieparken organiseren.

Ook is er aandacht voor de bondsraadsverkiezingen: twee bondsraadsleden delen hun ervaringen en laten zien wat de functie van bondsraadslid zo leuk maakt!

Verder is er weer een column van Kees Vlietstra en legt onze partner Herzog uit hoe je met compressieproducten blessures kunt voorkomen.

 

Nieuwsgierig geworden? Je vindt het magazine hier.

 

Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer vier keer per seizoen. Een overzicht van vorige edities vind je op onze website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd, kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst. 

 

We wensen je veel leesplezier!