Nieuwsbrief februari 2022

Geachte sportvrienden,
 
Gisteren hebben we in de “laatste” Corona persconferentie kunnen horen, dat we met ingang van 25 februari alle beperkingen kunnen afschaffen, en dat is voor iedereen een enorme opluchting. Het heeft lang genoeg geduurd.
We kunnen nu verder met de opbouw van de vereniging. De kantine kan nu ook weer volledig benut worden, en dat zal zeer zeker gebeuren door o.a. de AAG.
 
Werkgroep ledenwerving:
Afgelopen maandag hadden we een bijeenkomst van de werkgroep, die zich bezig gaat houden met het werven van leden. Er zijn enkele doelgroepen benoemd, en daar wordt de focus op gelegd. Het beleidsplan, dat door de leden is goedgekeurd, gaat uit van een opbouw van onderaf, waarbij de overige groepen zeker niet vergeten moeten worden.
Onder aanvoering van Irma Profijt van het KNKV is deze zeer nuttige avond gehouden, waarvan wij veel verwachten.
 
Kantinezaken:
Yvonne v.d. Weide en Marije Kuyer zullen de organisatie voor de kantine op poten gaan zetten. Hiervoor zullen ze ook vrijwilligers benaderen om te helpen bij kantinediensten en schoonmaak. Doe mee als u wordt gevraagd.
 
Begin buitentrainingen:
Op 16 maart kunnen we niet in de zaal trainen i.v.m. de verkiezingen. Dat zou betekenen dat we op de 23e nog 1 maal kunnen trainen in de zaal, voordat we definitief weer op het veld zouden gaan trainen.
De TC is voornemens op vanaf de 16e maart buiten te gaan trainen, en niet meer in de zaal. De competitie gaat nog wel drie weken door in de zaal. Houdt de berichtgeving goed in de gaten i.v.m. de weersomstandigheden.
 
We helpen Germanicus:
Het nieuwe veld 2 van Germanicus, moet door fouten, geheel vervangen worden, waardoor zij ruimte tekortkomen om al hun wedstrijden te spelen op hun nog beschikbare velden.

Er is een afspraak gemaakt, dat de jonge jeugd op ons veld de wedstrijden gaan spelen op zaterdag. Er zal een voetbalveld uitgezet worden, met een door de bond goedgekeurde, en niet schadelijke kalk, waarop ze gaan spelen. 
Van deze belijning hebben wij geen last tijdens de trainingen en wedstrijden.
De kangoeroegroep kan dan nog steeds op hun eigen tijdstip trainen. De beide E ploegen gaan de competitie spelen vanaf 13.00 uur.
 
Sponsoring:
We hebben de sponsordeal met MeerdanOnline.nl afgesloten, met een foto moment in de zaal met alle E kinderen erbij. Binnenkort gaat ook de schoolkorfbal site online, die ze voor Korvesta hebben gemaakt.

Daarnaast hebben we Sluyters sport kunnen vastleggen als bordsponsor voor de komende jaren.
Als bestuur zijn we blij met beide sponsoren.
 
We gaan enthousiast verder om Korvesta verder uit te breiden. Dat kunnen we alleen samen met alle leden doen.
Neem eens iemand mee naar de training, of geef een potentieel lid door aan het bestuur. Dan kunnen wij gaan benaderen. Bel maar 0640021614. Alvast bedankt.
 
 
 

Een sportieve groet,
Theo Blauw