Nieuwsbrief april

Geachte sportvrienden,
Alles rondom ons heen lijkt weer vrij normaal te worden, en dat kun je ook vernemen in en rondom Korvesta.Iedereen zet zich volledig in om de dingen, waarvoor men verantwoordelijk is, zo goed mogelijk te organiseren. Dat is, na een lange periode van niets kunnen, niet zo vanzelfsprekend als het lijkt.
Technische zaken:De voorjaarscompetitie staat voor de deur, en zal starten op 23 april. We hopen dat de ploegen met veel plezier en inzet zullen strijden.  Toch is de gedachte van de TC al bij het komende seizoen. Er zullen aanpassingen nodig zijn, om e.v.t. nieuwe leden te kunnen opvangen, want ons kader is niet breed. Er komt zo wie zo een jeugdploeg bij, omdat de huidige kangoeroes in leeftijd doorschuiven.De trainers zijn benaderd om volgend seizoen weer de handschoen op te pakken, en dat ziet er positief uit, maar we zoeken nog wel enkele mensen.
Kangoeroes:Teun zal d.m.v. een paasevenement een nieuwe groep proberen samen te stellen. Ook zal hij met diverse ouders contact zoeken, omdat er kinderen zijn in de kangoeroeleeftijd.
Schoolkorfbal:Rondom de koningsspelen hebben we het behoorlijk druk. Bert Driehuizen heeft enkele zeer positieve gesprekken gehad met diverse schoolhoofden. Daaruit is een intensieve samenwerking ontstaan.Korvesta zal voor drie scholen diverse clinics geven tijdens de koningsspelen. Dat betekent, dat ongeveer 400 kinderen kennis gaan maken met korfbal. Ook de leerlingen van groep 1 en 2 krijgen clinics met als doel meer kangoeroes.
Na de koningsspelen zullen er op diverse scholen tijdens de gymlessen ook nog clinics gegeven worden, en richting het schoolkorfbaltoernooi hebben we ook nog open trainingen op de woensdagen.
We hopen dat al deze inspanningen zullen leiden naar een hoger ledenaantal.

A.A.G. commissie:Ook deze commissie is al drukdoende een programma klaar te maken, voor de diverse groepen. We hopen dat vele leden meedoen aan de evenementen die ze organiseren.
Facilitaire commissie:Rondom het korfbal en accommodatie zijn er genoeg zaken die geregeld moeten worden. Zo zullen zij spoedig de ophanging van de reclameborden aan gaan aanpassen. Daarna gaat het vizier al richting de verbouwing, die deze zomer moet plaatsvinden. Er is altijd wel iets te doen.
We hopen als bestuur dat iedereen zal meewerken aan de opbouw van onze vereniging. Laten we ervoor zorgen dat korfbal, binnen Coevorden, als een vanzelfsprekendheid is. Aan ons zal het niet liggen. 
Wij gaan ervoor, jullie ook?????

Bestuur Korvestahttps://www.korvesta.nl/
https://www.schoolkorfbalcoevorden.nl/