Nieuwsbrief Januari 2024

Dia1
Geachte sportvrienden,
 
We zijn, achter de schermen, druk bezig met diverse zaken, om Korvesta daar te brengen waar we willen zijn. Een bloeiende vereniging waar plek is voor iedere sporter, maar daar hebben we ook u voor nodig. Vrijwilligers zijn de pijlers voor het bestaan van een vereniging. Daar ligt de komende tijd de nadruk op. Help mee waar kan, ook al is het in uw ogen een klein beetje, maar vele beetjes maken een groot geheel.
 
De technische kant van Korvesta is zich druk aan het voorbereiden op de voorjaarcompetitie (april, mei juni)
De ploegen worden alweer opgegeven, en we gaan kijken of we de trainers en coaches daar kunnen plaatsen, waar het volgens ons het beste is om, voor iedereen, de voorwaarden te creëren om lekker te kunnen korfballen. 
Daarnaast wordt nu al gekeken hoe de ploeginvulling zal zijn voor de competitie 2024-2025 (na de zomervakantie). Daar is de leeftijd op 31 december van dit jaar heel belangrijk bij. Een behoorlijke puzzel. We gaan er van uit dat er dan een C ploeg (leeftijd 11-13) komt, gelet op de huidige leeftijden van de D1 ploeg.
Het schoolkorfbaltoernooi, dat gehouden wordt op 15 mei, zal weer voor de nodige uitbreiding van onze ploegen moeten zorgen. Zet deze dag alvast in uw agenda.
 
Vrijwilligers:
Onze vrijwilligersavond is dit jaar, anders dan de voorgaande jaren, vroeger in het jaar. Op 24 februari komen we bij elkaar op een gezellige avond. De uitnodigingen zijn de deur al uit, maar voor wie het aangaat, geef u op voor 10 februari.
 
NL-DOET op 23 maart:
Ook dit jaar doen we weer mee aan het project NL-DOET. In en rondom de kantine en ons korfbalveld doen we dan diverse klussen. De zaalcompetitie is dan afgelopen, en we gaan weer naar ons veld terug. Dan is het prettig als alles er goed bijligt. Voor iedereen die meehelpt maken we er, naast het werk een gezellige dag van.
De lunch is geregeld, dus doe mee als het gevraagd wordt. Ook zal onze jeugd D ploegen benaderd worden om mee te helpen.
Onze dinsdag groep is op dit moment druk bezig met de schilder klussen in de kleedkamers en de kantine. Mocht u ook mee willen doen op de dinsdagmorgen, kom dan eens langs op de koffie, en kijk of het iets voor u is om mee te helpen. 
 
Invalidentoilet:
In juli wordt de kantine uitgebreid met een invalidentoilet. Voor de huidige ingang, zal een uitbouw komen met daarin een nieuwe entree, tassenrekken en het invalidentoilet. Het gebeurt in deze periode omdat er dan geen competitie en trainingen zijn. Ook gaan we in die periode de kantine niet verhuren. Eind augustus moet alles klaar zijn. Een mooie uitdaging.
Het Bestuur