Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief

Geachte sportvrienden,
 
Het seizoen is afgelopen woensdag op een leuke wijze afgesloten. Het was die avond gezellig druk met veel kinderen, en ouders tijdens de jeugdtrainingen. Later op de avond hebben de senioren het seizoen “geblinddoekt” afgesloten.
 
Ook hebben we die avond de vele vrijwilligers bedankt voor hun inzet het afgelopen seizoen. Mede door hun inzet zien we Korvesta groeien. De stand op dit moment is 10 nieuwe leden. Er gaat 1 lid een andere sport beoefenen.
Laten we samen de schouders eronder blijven zetten in de toekomst.
 
Vlak voor het einde van het seizoen hebben we nog een leuke meevaller gekregen. Van het NOC\NSF ontvangen wij 
€ 1000 als subsidievorm om ons verder te ontwikkelen als club. Het bestuur gaat dit bedrag inzetten voor uitbreiding van o.a. materialen.
 
De problemen rondom het veld en de bestrating zijn opgelost, dus kunnen we nu verder met de nooduitgang. Dat gaat eind augustus gebeuren.
 
Voor de diverse groepen van Korvesta wordt uitbreiding van de trainingstijd noodzakelijk. Daarom gaat de F jeugd op de woensdag een uurtje eerder beginnen. Daarnaast komt er op de dinsdagavond van 20 – 21 uur een tweede KombiFit groep. Hierdoor kunnen we nieuwe leden, en leden die onregelmatig werken toch laten sporten. We hopen dat ouders van onze jeugd het als een  mogelijkheid zien om ook te gaan sporten.
 
De trainingen beginnen weer vanaf 24 augustus. Rond 11 september zal de competitie weer beginnen, maar daar hoort u ter zijner tijd meer van.
 
Wij gaan achter de schermen rustig verder met de organisatie van onze vereniging, maar wij willen iedereen een hele fijne zomertijd toewensen.