Nieuwsbrief juni 2022

Geachte sportvrienden,
 
Het seizoen loopt alweer ten einde, en er moet nog veel werk worden verzet.
De maand juni is altijd spannend. Welke ploegen kunnen we opgeven voor het volgende seizoen, en hoe verloopt het schoolkorfbaltoernooi. We leggen dan ook onze trainers weer definitief vast voor het komende seizoen.
De laatste training zal zijn op woensdag 29 juni. We beginnen dan weer op woensdag 24 augustus.
 
Ledenadministratie
Mochten er leden zijn die het lidmaatschap willen beëindigen. Doe dat dan voor 1 juli 2022, want dan gaat het volgende bondsjaar van het KNKV in. We hopen natuurlijk dat er weinig verloop zal zijn, zodat we door kunnen bouwen aan een gezonde en groeiende vereniging.
 
Potentiële leden worden voor eind juni benaderd, zodat we vroegtijdig een goed beeld hebben voor het komende bondsjaar.
 
Veldproblemen
De verharding langs ons veld moet nog afgerond worden, maar er is een vervelende complicatie. Men is nl met een vrachtwagen over het veld gereden, waardoor er verdiepte rijsporen in het veld zijn ontstaan. Dit moet eerste hersteld worden. Daarna kan de bestrating verder worden afgewerkt. Erg vervelend, omdat dit de piekmaand v.w.b. de trainingen zijn, en je graag het hele veld wilt benutten.
 
Schoolkorfbal
Er zijn een behoorlijk aantal ploegen opgegeven van diverse scholen. Hierdoor kan de schoolkorfbalcommissie een mooi toernooi gaan afwerken. We proberen alle wedstrijden te laten spelen op ons eigen veld. Als dat niet mogelijk is dan wordt uitgeweken naar het trainingsveld van Germanicus, achter ons veld.
Nu nog mooi weer, en dan wordt het al een succes.
 
KombiFit
Voor deze groep wordt gekeken of ze samen te voegen zijn, door te gaan trainen op een andere avond dan de woensdag. Arie Driehuizen bekijkt de mogelijkheden, om ook in de winterperiode op dezelfde avond in de Swanenburg te kunnen trainen.
 
Zo ziet u, dat er genoeg te doen is, en we er met z’n allen de schouders onder zetten. Dit is de maand van veel plezier en onderlinge communicatie. SAMEN is nu meer dan ooit het devies.