Nieuwsbrief Mei 2024

nieuwsbrief mei
Geachte sportvrienden,
 
Wat was het weer een prachtig schoolkorfbaltoernooi op 15 mei. Bijna alle scholen hadden ploegen opgegeven om deel te nemen, en dat zorgde voor een heel spektakel op ons korfbalveld.
Voor de totale impressie van het toernooi klik HIER 
Fimmy van der Ploeg heeft weer mooie foto’s gemaakt. Dank daarvoor.
Ook natuurlijk alle vrijwilligers, die weer hebben meegeholpen aan een onvergetelijk evenement voor de Coevorder jeugd.
 
We gaan alweer naar het eind van het seizoen, maar we zijn nog niet klaar.
Voor de jeugdploegen wordt, door de trainers en ouders, nog een gezellige avond gepland. Op 22 juni hebben we het familietoernooi en aan sluitende BBQ. We hopen op gezellige evenementen.
 
Afsluiting trainingen.
Op 26 juni sluiten we af met de trainingen. Voor de jeugd organiseren we weer de ouder en kind trainingen voor de diverse ploegen. Dus ouders begin maar vast te trainen. Dat kan natuurlijk altijd via de KombiFit groep op de woensdagavond van 19.30-20.30 uur, met gezellige nazit in de kantine.
Voor de senioren en KombiFit regelen we enkele prijzen, waarvoor gestreden kan worden tijdens een afsluitend priktoernooitje.
 
Voorbereidingen seizoen 2024-2025
De technische mensen zijn al druk bezig met het volgende seizoen.
Zoals het er nu gaat uitzien starten we daarin met Senioren, C aspiranten (twee vaks), D aspiranten (twee vaks) en een E ploeg (een vaks).
We hopen nog op aanvulling vanuit het schoolkorfbaltoernooi, en zullen dan e.v.t. aanpassingen moeten doen.
 
Ook dit jaar is Korvesta weer de gastvrouw van de avondvierdaagse. Die wordt gehouden op 28 t/m 31 mei. Het zal een drukke week zijn, met veel spektakel op en rond onze accommodatie.
Zo draagt ook Korvesta bij aan een mooi sportief evenement, net zoals we gedaan hebben met de Koningspelen dit jaar. Samen bezig zijn voor de sport, dat is de kracht van het Coevorder Sportakkoord, waar onze vereniging onderdeel van is.
 
Korvesta hoopt in juni het certificaat te behalen voor de gezonde sportomgeving. We hebben voldaan aan alle criteria die daarbij horen, t.w. een gezonde sportomgeving, rookvrij en een goed alcoholbeleid.
 
We zijn trots op hetgeen al bereikt is, maar zullen niet rusten. Stilzitten is achteruitgang, en daar zijn we niet zo van. Vooruitdenken, doelstellingen in de toekomst neerzetten om Korvesta, op verantwoorde wijze, door te laten groeien. Dat is hetgeen waar we als bestuur voor staan.
Laat iedereen, zijn of haar steentje, daaraan bijdragen. Dan halen we die doelen.