Nieuwsbrief September 2022

Geachte sportvrienden,
 
Je hoopt dat alles binnen de vereniging gladjes verloopt, maar dan komt er een bericht binnen waaruit blijkt dat niet alles gaat zoals men wenst. De wereld staat dan even stil, omdat de ernst langzaam tot je doordringt.
 
Wij leven mee met het gezin van onze trainer Gerben Koens. Zij kregen erg slecht nieuws over de gezondheid van zijn vrouw. Wij wensen hen heel veel sterkte in deze voor hen zeer moeilijke tijd.
 
Voor onze ploegen staat de competitie voor de deur. We hopen dat de ploegen goed voor de dag gaan komen. De senioren hebben een mooie poule om tegen te spelen. We hebben weer een D achttal, en daar kunnen we erg trots op zijn. Daarnaast speelt een 1 vaks E ploeg. Dit najaar traint een F groep, die in november zal gaan starten in de zaalcompetitie. Wij wensen de supporters veel kijkplezier bij de wedstrijden.
 
Het bestuur is druk met de voorbereidingen van de ledenvergadering. Groot struikelblok is natuurlijk de begroting, en specifiek de energienota. Dat zal niemand verbazen met de huidige energieprijzen. We hopen een goede oplossing te vinden, om de begroting sluitende te krijgen.
 
Grote club actie: Eind van deze maand start de grote club actie. We hopen dat iedereen zijn best zal doen om zoveel mogelijk loten aan de man te brengen, om op deze wijze mee te helpen om een impuls te geven aan de clubkas.
 
Nationale sportweek: Van 16 t/m 25 september is de nationale sportweek. Ook Korvesta laat van zich horen in deze week. Zo houden wij op woensdag 21 september een vrienden- en vriendinnen training, waarbij de jeugd leuke prijze kan winnen, als zij iemand meenemen naar de training. Op 24 september houden wij een Kangoeroemiddag van 13.30 – 15.00 uur voor alle kinderen van groep 1 en 2 van het lager onderwijs.
In deze week geven we ook diverse clinics aan enkele scholen in Coevorden.
 
We hopen dat onze vereniging blijft groeien, en dat veel mensen onze vereniging weten te vinden, en plezier hebben aan onze sport.