Skip to content

De Gezonde Kantine

De gezonde sportomgeving is belangrijk voor iedereen.

 

Korvesta heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine gezond is. Bij Korvesta worden sinds 2023 geen snacks meer in de frituur bereid.

Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. 

Korvesta werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de Kantinescan uit te voeren, en de artikelen in de kantine aan te passen aan deze doelstelling.

Wij proberen verder onze leden te stimuleren om een bewuste keuze te maken bij de aanschaf van een hapje en een drankje in de kantine. Dit bevordert het welzijn van onze leden en helpt mee aan een gezond klimaat binnen de club.

De aanpak van dit beleid en verdere vervolgstappen zullen worden vastgelegd, zodat dit voor eenieder na te lezen is.

 

Het bestuur van Korvesta

Verhuur

Heeft u een verjaardag, jubileum of gewoon een feestje? Informeer dan eens bij ons via onderstaand nummer over de verhuur van de kantine. We hebben een unieke locatie met prachtig terras, veld en een grote parkeergelegenheid voor de deur. De kantine beschikt over 50 stoelen en er zijn voldoende kopjes, glaswerk en dergelijke. De afwas wordt gedaan door een afwasmachine. U hoeft alleen de consumpties en de gasten mee te nemen.

Ook voor ander soortige evenementen of als uitvalsbasis van een buitenevenement is de locatie zeer geschikt. Neem contact met ons op als u vragen heeft, of een afspraak wilt maken.

Verhuur in dagdelen:
Middag (van 13:00 uur tot 18:00 uur.)
Avond  (van 19:00 uur tot 24:00 uur.)
(Andere tijden zijn bespreekbaar mits dit aansluit bij ons eigen gebruik.)

Prijzen:
De prijs is € 150 euro per dagdeel.
(Deze prijs is inclusief schoonmaak, exclusief € 150 waarborgsom.)

Contact:
Interesse gewekt? Neem contact op met onze beheerder Arie Driehuizen (tel: 06-28611712) of vul onderstaand contactformulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Impressie kantine Korvesta