Skip to content

Trainingen

Algemene informatie

Korvesta is een vereniging die korfbal beoefend op gras. Denk daarbij aan het juiste schoeisel. Schoenen voorzien van een noppenzool verdient de voorkeur. Ook kunstgras schoenen voldoen vaak goed.  

Vanaf eind augustus tot begin november wordt er buiten gespeeld en getraind. Begin november gaan we trainen in de Swaneburg tot half maart, dan gaan we weer naar buiten tot eind juni.

Onder normale omstandigheden gaan de trainingen altijd door, ook in de schoolvakanties. Mochten er bijzondere omstandigheden zijn, dan kan de technische commissie in overleg met de accommodatie commissie besluiten dat er een training niet door gaat tijdens de veldcompetitie.

In het voorjaarperiode en het najaarperiode trainen we op Sportpark De Pampert. Zorg voor goede schoeisel met noppen. Als je ploeg moet trainen, zorg dan dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent.  Zorg er met z’n allen voor dat je de kleding in de kleedkamer, op de daarvoor bestemde haakjes hangt. Neem je kostbare goederen mee en geef deze af bij de bar in de kantine in. Daar is meer toezicht.

Korvesta is niet aansprakelijk voor persoonlijke bezittingen die je naar het sportveld/hal meeneemt.

Veldtrainingen op sportpark ‘de Pampert’

Training op maandag in overleg met trainer

Jeugd18.30 – 19.30 uur

Trainingstijden op woensdag

Jeugd18.30 – 19.30 uur
Combi-Fit19.30 – 20.30 uur
Senioren20.00 – 21.00 uur

Trainingen op Zaterdag

Kangoeroes           11.00 –  12.00 uur
t-bievak

Sportlaan 6, 7742 BZ  Coevorden

Trainingen in sporthal ‘de Swaneburg’

In sporthal “de Swaneburg” trainen we alleen op de woensdag.

Trainingstijden op woensdag

Jeugd18.30 – 19.30 uur
Combi-Fit19.30 – 20.30 uur
Senioren20.00 – 21.00 uur

Training op zaterdag

Kangoeroes vanaf 1 november gymzaal van de parkschool
                                 11.00 – 12.00 uur
swaneburg

Pampert 2, 7742 VV Coevorden

In de zaal mag men zoals in de meeste sporthallen niet spelen op zaal schoeisel met zwarte zolen. Begin november gaan we trainen in de Swaneburg tot half maart. Dan gaan we weer naar buiten tot eind juni.

In de Swaneburg gaan de trainingen altijd door, of er moeten tijdens de winterperiode weersomstandigheden voorkomen die gevaarlijk zijn. Ook dit wordt gecommuniceerd via de team-app.