Via facebook en Twitter houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte van gebeurtenissen rondom onze vereniging.
Voor een directe communicatie naar de diverse ploegen, wordt gebruik gemaakt van WhatsApp via de ploeg-app.


 

Korvesta accommodatie rookvrij

 

Korvesta is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken.  Zo biedt Korvesta iedereen een gezonde en sportomgeving.

 

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Vanaf 1 oktober zijn wij rookvrij.
Iedereen is, en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het terrein te roken.

 

De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn, en het terras zijn rookvrij.


Klik op Ballo om naar het videokanaal te gaan van onze vereniging.

Op het Youtube kanaal vind u allerlei filmpjes over diverse onderdelen binnen onze vereniging.

We hopen dat u veel kijkplezier zult hebben.

Mocht u filmpjes hebben, die u ter beschikking wilt stellen, laat dit dan weten via het contactformulier (onder contact).

Ze worden dan, na overleg, op ons kanaal geplaatst.

 


25 jaar geleden stond korfbalvereniging Korvesta aan de wieg van de organisatie van de koninginnedagspelen,

die traditioneel werden gehouden op de Pampert. Een registratie uit de oude doos.


Al geabboneerd  Kost niks.  abboneren.

 


KNKV  Wedstrijdzaken, dé korfbal app voor korfballers, toeschouwers , officials én de wedstrijdsecretaris. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rond om je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.
                                           Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct  op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt! Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.