EVENEMENTENKALENDER

Op deze pagina vindt u de nu reeds bekende evenementen die, gedurende het seizoen, door Korvesta georganiseerd worden. Daarnaast zijn er ook diverse evenementen waaraan wij als vereniging deelnemen.
Het is een jaaroverzicht, waar een evenement in vermeld wordt, als de datum bekend is. Het is dus belangrijk dat u deze pagina in de gaten houdt. Natuurlijk wordt u ook via onze Facebookpagina op de hoogte gehouden. 


KERSTBINGO 2019 

Zaterdag 21 december was er weer een prachtige kerstbingo in 't Bievak.
De organisatoren hadden, mede door de gulle sponsoring van de Coevorder middenstand, gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel. Zo won Johanna Tromp een gevuld boodschappenkrat van de Jumbo, en ging Bertha Schokker er vandoor                met de hoofdprijs van de superronde. Het was weer gezellig.


Spelavonden met kaarten, sjoelen of darten.

 

Vrijwilligers van Korvesta organiseren per jaar enkele avonden, waarop men kan kaarten, sjoelen en kan darten. We hopen op veel deelname.

De volgende datum wordt nog vastgesteld 

 


                  Wandelvierdaagse 2020

 

Ook in 2020 wil Korvesta weer meedoen aan de wandelvierdaagse.

We hopen dat de gehele jeugd zal meelopen. Ook doen we een beroep op de ouderen onder ons, om mee te lopen, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 


Spelregelavond, als opstart naar het spelregelbewijs.

 

Korvesta organiseert voor haar leden en de ouders enkele malen per jaar een spelregel avond. De bond gaat de verplichting opleggen om het spelregel bewijs te halen. Men kan dit geheel on-line doen. Dus thuis in de warme huiskamer de toetsen doen en zelfstandig werken naar het halen van het spelregelbewijs.