EVENEMENTENKALENDER

Op deze pagina vindt u de nu reeds bekende evenementen die, gedurende het seizoen, door Korvesta georganiseerd worden. Daarnaast zijn er ook diverse evenementen waaraan wij als vereniging deelnemen.
Het is een jaaroverzicht, waar een evenement in vermeld wordt, als de datum bekend is. Het is dus belangrijk dat u deze pagina in de gaten houdt. Natuurlijk wordt u ook via onze Facebookpagina op de hoogte gehouden. 


Spelavonden met kaarten, sjoelen of darten.

 

Vrijwilligers van Korvesta organiseren per jaar enkele avonden, waarop men kan kaarten, sjoelen en kan darten. We hopen op veel deelname.

De volgende datum wordt nog vastgesteld 

 


Avond 4 daagse afgelast.

 

Het bestuur van de avond4daagse van Coevorden laat weten dat de 76e editie van dit evenement geen doorgang zal hebben.Deze stond gepland van 9 t/m 12 juni,men hoopt dat 2021 een groot wandelfeest kan en gaat worden.


Spelregelavond, als opstart naar het spelregelbewijs.

 

Korvesta organiseert voor haar leden en de ouders enkele malen per jaar een spelregel avond. De bond gaat de verplichting opleggen om het spelregel bewijs te halen. Men kan dit geheel on-line doen. Dus thuis in de warme huiskamer de toetsen doen en zelfstandig werken naar het halen van het spelregelbewijs.