Skip to content

Verslag Kios (s)D1 – Korvesta D1

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de eerste wedstrijd van de dames en heren van het D1 team.

Een nieuw team in het 2 vaks korfbal en dat is even wennen.

Met 9 kinderen reisden we af naar Sibculo.

Na nog even een korte uitleg gingen we van start en het was Korvesta die als eerste scoorde door Marlissa. Een goede start.

Maar met een aantal kinderen die voor het eerst een wedstrijd speelden en Kios die al heel goed doorloopballen nam was het lastig dit goed te verdedigen.

Kios liep hierdoor uit naar een stand van 5-1 in de rust.

Na de rust en een kleine uitleg hoe de doorloopballen beter verdedigd konden worden scoorde Kios nog wel een keer maar het verdedigingswerk ging Korvesta beter af. Korvesta scoorde zelfs 3 x De eerste van Twan en Niek ,daarna Kios nog een keer en het derde doelpunt kwam van Julia.

De Uitslag werd 7-4 Helaas verloren maar gezien de eerste keer en een mooie wedstrijd in het 2 vaks korfbal en nieuwe spelers een uitdaging om met z’n allen de volgende de punten te pakken.

Verslag @Remy

Verslag Juventa E 3 – Korvesta E1

De eerste zaterdag van het nieuwe veldseizoen was weer aangebroken. We zijn naar Hardenberg afgereisd om uit te komen tegen Juventa E3. 

Door goed verdedigend werk van Mila, Britt, Jip en Laura konden we Juventa een langere tijd op achterstand houden waar wij al 2 doelpunten in onze zak hadden zitten. Een goed samen spel en ik mag wel zeggen brutaal korfballen (lees: ballen weg tikken) konden we nog 3 doelpunten erbij maken. Als u heeft mee geteld zijn dat 5 doelpunten in totaal. De winst punten gingen daarom ook mee naar Coevorden. Een 2-5 uitslag is een goed begin voor het nieuwe veldseizoen en goed voor het doelsaldo 😉 Aanstaande zaterdag staat EKC 2000 E2 op de stoep bij de Pampert. Komt u ook kijken? Om 10.30 uur spelen we.@Marco